Pages - Menu

2023. november 16., csütörtök

Darryl Anka | Csatornázás, ET-k, Mesterséges Intelligencia, Új Föld


 Darryl Anka | Csatornázás, ET-k, Mesterséges Intelligencia, Új Föld 

Danika és Darryl Anka, Bashar, egy fizikai földönkívüli lény csatornázója  beszélgetnek több témáról: 

Bashar bemutatása: Bashar egy barátságos, a jövőből érkező földönkívüli lény, aki információkat hoz a Földre, hogy segítsen az emberiségnek. Őt Darryl Anka csatornázza, aki rendező, író és producer is egyben.

Bashar célja és kommunikációs stílusa: Bashar célja, hogy segítsen az embereknek megérteni a világ működését, és megmutassa nekik az "élet játékának" szabályait. Stílusa közvetlen, néha szarkasztikus, ami segít az embereknek ébren maradni és figyelni az általa közvetített információkra.

Darryl Anka élményei Bashar csatornázásával: Darryl elmeséli, hogyan kezdődött a csatornázás 40 évvel ezelőtt, és hogyan ismerte fel Bashar jelenlétét. Beszél arról is, hogy Bashar személyisége és emlékei teljesen különböznek az övéitől, ami megerősíti számára, hogy Bashar valóban egy különálló entitás.

A magasabb én és Bashar közötti különbség: Darryl beszél arról, hogy Bashar energiája és személyisége eltér a saját magasabb énjétől, és hogy a csatornázás során érzékelhető különbségek vannak közöttük.

Bashar tanításainak hatása Darryl életére: Darryl elmondja, hogy Bashar tanításai jelentősen befolyásolták az életét, és hogy tervezi a tanítások továbbadását egy tanfolyam keretében.

Extraterresztriális technológia: szóba kerül az UFO-k és a földönkívüli technológia, különösen az elektromágneses és gravitációs mezők manipulálásának képessége.

Tér-idő utazás: A fizikai valóság a tudatosság projekciója, és hogy a tér-idő utazás valójában nem a hagyományos értelemben vett utazás, hanem inkább a valóság különböző aspektusai közötti váltás.

Tudatosság és létezés: A tudatosság és a fizikai valóság kapcsolata alapvetően illuzórikus, és a fizikai valóság a tudatosság egyfajta kivetülése.

Emberi kapcsolatok és lelki rokonság: A beszélgetés során szó esik az emberi kapcsolatokról, a lelki rokonságról, és arról, hogy az emberek hogyan választják ki azokat a lelki társakat, akikkel együtt tanulnak és fejlődnek az élet során.

Emberi evolúció és hibrid fajok:  Bashar szerint az emberiség a hatodik hibrid fajjá fog fejlődni, amely a földi emberek és más fajok genetikai keveredéséből származik.

Tudatosság és technológia: Felvetik a tudatosság és a technológia, különösen a mesterséges intelligencia kapcsolatát. Bashar szerint a technológia fejlődése és a tudatosság szintje összefügg, és ez befolyásolja a civilizációk fejlődését.

Atlantiszi civilizáció és a piramisok: Említik az Atlantiszi civilizációt és annak kapcsolatát az ókori Egyiptommal, valamint a piramisok építésének rejtélyét. A tudatosság szintje és a technológiai fejlődés összefüggését is tárgyalják.

Piramisok és Templomok: Ezeket azért építették, hogy megőrizzék az információkat, amelyeket az emberiség időről időre elveszíthet. A nagy piramisok és más templomok fejlett matematikát tartalmaznak.

Atlantisz és a Grájok: Az atlantiszi civilizáció pusztulása előtt néhányan tudták, hogy ez bekövetkezik. A Grájok föld alá mentek, ami megváltoztatta fizikai megjelenésüket. (Grays-szürkék)

Titkos Szervezetek és Idegen Technológia: Az 1950-es években idegen civilizációk technológiát ajánlottak az emberiségnek, de ezt elutasították. Egyes titkos szervezetek birtokolnak idegen technológiát és információkat.

Mesterséges Intelligencia (MI) és Tudatosság: A beszélgetésben az MI két típusáról esik szó. Az egyik, amelyik csak eszköz, nem szabad, hogy öntudatra ébredjen. A másik, amelyik öntudatra ébredhet, teljesen autonóm kell, hogy legyen.

Bashar Tanításai és Az Élet Útmutatása: Bashar öt alapelvet tanít, amelyek segítenek az embereknek tudatosabban élni és jobban megérteni a valóságukat. Ezek az alapelvek az öröm követése, az eredményekhez való ragaszkodás elengedése, pozitív hozzáállás fenntartása, és a félelmen alapuló hiedelmek felismerése és elengedése.

A valóság működésének megértésére és a szinkronicitásra összpontosítanak. Bashar hangsúlyozza, hogy a valóság működésének megértése olyan, mint egy használati utasítás követése egy géphez: ha követjük a lépéseket, a gép előnyünkre fog működni.

Az emberek gyakran túlbonyolítják az életet, és nem ismerik fel a szinkronicitás és a "varázslat" jelenlétét mindennapi életükben. Példaként említik, hogy a szórakozás és az öröm tervezése növeli a szinkronicitás eseményeit az életben.

A szabad akarat és a determinizmus közötti egyensúlyról is szó esik, valamint arról, hogy az emberek hogyan választhatják meg a saját útjukat, miközben bizonyos keretek között mozognak.

A lélekcsaládok és a valóságban való elköteleződés kérdése. Bashar szerint az emberek választhatnak, hogy visszatérnek-e ebbe a valóságba, vagy szünetet tartanak és máshol folytatják tapasztalataikat.

A Földön jelenleg tapasztalható polaritás és feszültség kezelésére vonatkozó tanácsokat is megvitatják, kiemelve, hogy a Föld egy ciklus végén van, és az embereknek döntéseket kell hozniuk a pozitív és negatív választások között.

Bashar hangsúlyozza, hogy az emberek folyamatosan változtatják a valóságot azáltal, hogy különböző párhuzamos Földek között mozognak, és hogy a cselekvés a fizikai valóság nyelve.

Az embereknek úgy kell viselkedniük, ahogyan azt szeretnék, hogy a Föld legyen, mert ezáltal elkezdenek navigálni az általuk preferált Föld felé. Jelenleg sokféle Föld van, de csak azért, mert látjuk a többi változatot, még nem jelenti azt, hogy abban a valóságban vagyunk. Azt javasolja, hogy folytassuk a pozitív cselekedeteket, mint például fák ültetése és a szennyezés csökkentése.

Az elkövetkező években az emberek nem lesznek képesek megtalálni azokat, akik rezgésileg nem kompatibilisek az általuk preferált Földdel. Ez időbe telik, de a változások felgyorsulhatnak.

A jövőbeli előrejelzések nem mindig valósulnak meg, mert az energiák változhatnak. Említ egy korábbi előrejelzést a 2001-es New York-i terrortámadásról és a 2016-os választásokról.

Azt is megjegyzi, hogy 2026 végére és 2027 elejére várhatóan bekövetkezik egy esemény, ami megváltoztatja az emberek nézőpontját arról, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban.

Felmerül a 144,000-es szám jelentősége, amely szimbolikusan azt jelenti, hogy a pozitív energiával rendelkező emberek kisebb száma is ellensúlyozhatja a negatív energiájú embereket.

Az embereknek cselekedniük kell, nem csak beszélniük vagy gondolkodniuk. Az információ megosztása fontos, de mindenki maga dönti el, hogyan használja fel azt.

A beszélgetés arra a kérdésre is kitér, hogy az emberi tapasztalat ciklikus-e. A válasz szerint igen, de mindig más helyre jutunk vissza, mivel az előző tapasztalatokkal gazdagodva térünk vissza.

Az emberiség tevékenységei és fejlődése nemcsak a Földön, hanem más civilizációk számára is hasznosak lehetnek. Ezek a civilizációk tanulhatnak az emberi tapasztalatokból, különösen a korlátozások és kihívások kezelésében.

Az emberek gyakran úgy érzik, nem akarnak visszatérni a Földre egy másik életben, mintha ez egyfajta fejlődési szint lenne, amitől továbbléphetnek.

Bashar arról beszél, hogy vannak olyan világok, amelyek még nehezebbek és korlátozóbbak, mint a Föld. Példaként említi az Orion rendszer egyes régi civilizációit, ahol az elnyomás, rabszolgaság és halál állandó jellemzők.

Ezek a tapasztalatok azok számára vannak fenntartva, akik gyorsítani szeretnék a fejlődésüket bizonyos módon, és nem feltétlenül kell hosszú ideig tapasztalniuk ezeket a nehézségeket, hogy hosszú távú hasznot húzzanak belőlük.

Az emberi tapasztalatok és a korlátozások átalakítása fontos lecke mind az emberek, mind más civilizációk számára.

Az embereknek saját maguknak kell kapcsolódniuk a Forráshoz, nem szükséges közvetítőket használniuk. 

Kifejti, hogy Jézus, Buddha Krisna stb. ezek az alakok kapcsolódnak az archetípusi energiákhoz, és tükrözik azt, amivé az emberek válhatnak. Példaként említik Jézust, aki azt próbálta megmutatni az embereknek, hogy ne kövessék őt, hanem legyenek olyanok, mint ő. Az üzenet az, hogy mindenki rendelkezik azzal a képességgel és bölcsességgel, amit ezek a "mesterek" vagy "felemelkedett lelkek" bemutattak. Az embereknek  fel kell ismerjék saját isteni mivoltukat, és megvalósítsák teljes potenciáljukat.

#darrylanka #bashar #channeling #extraterrestrial #consciousness #evolution #ufo #timetravel #ai #atlantis #pyramids #spirituality #hybridraces #alientechnology #metaphysics #synchronicity #multiverse #environmentalism #prophecy #chatgpt #soulonefonix

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése